Léonie is a party girl. Met haar stijl en onbevangenheid neemt ze je mee naar de leukste feestjes. Maar ook als er gewerkt moet worden, komt Léonie uit een doosje. Ze is altijd op en top vrouwelijk en stijlvol. Haar outfit, die moet in de eerste plaats goed zitten. Daarom wordt er gekozen voor kwalitatieve stoffen en een perfecte pasvorm. De juiste outfit vinden die geschikt is voor de gelegenheid en waar je je tegelijk goed en comfortabel in voelt, is een hele uitdaging. Een uitdaging die Léonie graag aangaat. Van formeel tot superfeestelijk of casual professioneel, in de collectie van Léonie vind je het allemaal.

Léonie de Paris is een Belgisch merk met een passie voor Parijs. De pasvorm is essentieel, de collectie gaat van maat 34 tot 48 en we zijn trots op onze fitting. De patronage gebeurt steevast in België. Elk model wordt tot in de puntjes ontworpen om een optimale pasvorm te garanderen. De confectie gebeurt enkel in Europa. Wij staan voor een eerlijke productie, dit wil zeggen dat wij enkel produceren in landen met faire lonen en ondernemingen die conform zijn aan de ethische gedragscode ter bescherming van de werknemers. Een eerlijke productie aan een eerlijke prijs dus.

Léonie de Paris wordt verkocht in boetieks met een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Wij hebben geen eigen winkels of een webshop. De verkoop van onze dameskleding vertrouwen we volledig toe aan onze verkooppunten. Bij interesse in een bepaald artikel kan u ons altijd contacteren. Wij laten u dan weten in welk verkooppunt u dit artikel kan vinden. Indien dit artikel bij ons op voorraad is, dan sturen wij dit vrijblijvend op naar de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt.